معرفی
آخرین اخبار
1400/12/25 چهارشنبهکسب ۴ مقام برتر در پنجمین جشنواره کشوری رویش توسط دانشجویان دانشگاه پیام‌نور استان همدان

.

در مراسم اختتامیه جشنواره رویش
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام‌نور استان همدان: دکتر محمدظاهری از افتخار آفرینی توسط دانشجویان مرکز همدان و ملایر در پنجمین جشنواره رویش کشوری که در اسفند ماه سال‌جاری به میزبانی دانشگاه پیام‌نور استان فارس برگزار شد، خبر داد.
رییس دانشگاه پیام‌نور استان همدان در ادامه گفت: از آن جایی که  معتقدم درخشش دانشگاه پیام نور استان همدان، با کسب رتبه های بسیار ارزشمند فوق، جز با تلاش و همدلی شما دانشجویان و همکاران محترم میسر نمی گردد، کسب افتخارات جشنواره رویش را خدمت جامعه دانشگاهیان استان همدان تبربک عرض می نمایم.