معرفی
آخرین اخبار
1400/12/7 شنبهجلسه هماهنگی، برنامه ریزی و نحوه تبلیغات درخصوص آزمون کارشناسی ارشد فراگیر
جلسه هماهنگی، برنامه ریزی و نحوه تبلیغات درخصوص آزمون کارشناسی ارشد فراگیر

.

با حضور ریاست استان، مرکز همدان، مرکز کبودرآهنگ و مدیران ستادی
جلسه هماهنگی، برنامه ریزی و نحوه تبلیغات درخصوص آزمون کارشناسی ارشد فراگیر
در ابتدای جلسه دکتر محمدظاهری ریاست دانشگاه پیام‌نور استان همدان  گفت:  دانشگاه پیام نور امسال نیز آزمون دوره های فراگیر مقطع کارشناسی ارشد را برای پذیرش دانشجو ویژه مهرماه 1401در گروه های آزمایشی علوم انسانی، علوم پایه، فنی و مهندسی، کشاورزی، منابع طبیعی و هنر برگزار خواهد کرد.
ایشان در ادامه گفت: ثبت نام آزمون ورودی دوره های فراگیر مقطع کارشناسی ارشد (نوبت بیست و دوم) از ۱۰ اسفندماه از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی ww.sanjesh.org آغاز می شود و تا ۲۰ اسفندماه ادامه خواهد داشت و خواستار همکاری کلیه مراکز و واحدها و پرسنل اداری وعلمی در راستای تبلیغات و جذب دانشجو شدند.
 در ادامه جلسه رئیس مرکز همدان، مرکز کبودرآهنگ و مدیران ستادی نسبت به ارائه نقطه نظرات و پیشنهادات درخصوص نحوه تبلیغات و اطلاع رسانی در سطح مراکز و واحدها پرداختند.