1400/2/15 چهارشنبهاطلاعیه درخصوص امتحانات پایان نیمسال دوم 1400-1399
اطلاعیه درخصوص امتحانات پایان نیمسال دوم 1400-1399

قابل توجه دانشجویان گرامی:

به اطلاع کلیه دانشجویان گرامی می‌رساند جهت شرکت بهتر در امتحانات پایان نیمسال دوم 00-99 به موارد زیر توجه و دقت لازم را داشته باشند:
- " دانشجوی گرامی برای آگاهی از تاریخ امتحانات پایان ترم خود به سامانه lms قسمت تالار اعلانات مراجعه نمایید. ملاک تاریخ امتحان هر درس، تاریخ ثبت شده در تالار اعلانات سامانه lms می باشد".
- به اطلاع کلیه دانشجویان گرامی می‌رساند که ثبت نمره پایان ترم منوط به تسویه حساب کامل با دانشگاه می‌باشد. لازم به ذکر است در ترم جاری همانند نیمسال دوم 99-98، اسامی دانشجویان بدهکار در لیست نمرات استاد وجود ندارد.

در خصوص دانشجویانی که دارای تداخل امتحان می باشند، هماهنگی لازم با مرکز سنجش و آزمون دانشگاه به عمل آمده و مقرر گردید در خصوص این گونه دانشجویان بدین ترتیب عمل گردد:

به عنوان مثال برای دانشجویی که دو درس وی با هم تداخل دارد، یکی را به انتخاب خود در همان ساعت اعلام شده باقی گذارد و ساعت امتحان درس دوم را برای آن دانشجوی خاص تغییر دهد، به گونه ای که شروع بازه زمانی امتحانی درس دوم به پایان بازه زمانی امتحانی درس اول متصل گردد. به عنوان مثال اگر بازه زمانی امتحانی درس اول 10:30 تا 11:30 باشد، بازه زمانی امتحانی درس دوم بایستی برای آن دانشجوی خاص، از ساعت 11:30 شروع گردد.