عملکرد دانشگاه مرکز تویسرکان از بدو تاسیس تا کنون
1399/8/17 شنبه خلاصه ای از: اهم فعالیّت ها و گزارش عملکرد دانشگاه پیام نور مرکز تویسرکان از بدو تاسیس تا کنون

تاریخچه دانشگاه

خلاصه ای از:
اهم فعالیّت ها و گزارش عملکرد دانشگاه پیام نور مرکز تویسرکان از بدو تاسیس تا کنون
با توکل به عنایات خداوند متعال دانشگاه پیام نور مرکز تویسرکان در بهمن ماه سال 1373 تاسیس وبا وجود دو رشته مدیریت بازرگانی وریاضی فعالیت علمی وآموزشی خود را آغاز نمود. در سال 1375 رشته روانشناسی، در سال 1380 رشته آمار، درسال 1381 رشته فیزیک، درسال 1382 رشته شیمی، درسال 1384 رشته های علوم اجتماعی، علوم تربیتی، زیست شناسی و کامپیوتر، در سال 1385 رشته های حقوق، علوم سیاسی، زبان و ادبیات فارسی، الهیات ( سه گرایش )، حسابداری، و در سال 1386 رشته های مهندسی فناوری اطلاعات (IT)، مهندسی کشاورزی ( اقتصاد کشاورزی وآموزش و ترویج)، به مجموع رشته های این مرکز دانشگاهی افزوده شد که در حال حاضر با دارا بودن 18 رشته تحصیلی و21 رشته گرایش وتعداد 1700نفر دانشجو و بهره گیری از خدمات 110 نفراز اساتید و مدرسین مدعو و تعداد 17 نفر پرسنل اداری و تعداد 9 نفر عضو هیات علمی نقش عمده ای در تامین و تربیت نیروهای انسانی متخصص و مود نیاز کشور و استان را ایفا می نماید.
این مرکز در بدو تاسسیس فاقد هرگونه فضای آموزشی بود که در سال 1377 با همت و پیگیری های مسئولین وقت مرکز و اعضای محترم هیات موسس دانشگاه، توفیق خریداری یک دستگاه ساختمان با زیز بنای 750 متر مربع و یک باب سوله به مساحت 360 مترمربع و زمینی به مساحت 17000 متر مربع از جمعیت هلال احمر حاصل شدکه با انجام این کار بخش مهمی از مشکلات مرکز از نظر فضای آموزشی و اداری مرتفع گردید.
با توسعه و گسترش فعالیت های دانشگاه از نظر تعداد دانشجو و افزایش تعداد رشته ها وگسترش فعالیت های فرهنگی و فوق برنامه مجددا فضای موجود، تامین نیاز دانشگاه را ننمود که درسال 1379 با پیگیری و موافقت سازمان مرکزی و مدیریت محترم وقت منطقه 6 دانشگاه پیام نور مجوز احداث فاز اول ساختمان آموزشی با زیز بنای 1400 متر مربع صادر و در سال 1380 عملیات ساختمانی آن شروع و در سال 1383 با صرف اعتباری بالغ بر 000/000/600/1( یک ملیارد و ششصد میلیون) ریال به بهره برداری رسید . درسال 1390 نیز مجوز احداث فاز دوم ساختمان آموزشی با زیر بنای 2300متر مربع در سه طبقه وبا اعتباری بالغ بر 000/000/000/10 ریال صادر که بلا فاصله عملیات ساختمانی آن بعد از تعیین پیمانکار شروع و در بهمن سال 1391 این پروژه بدست استاندار محترم وقت و سایر مسولین محلی افتتاح و به مجموع فضاهای آموزشی و اداری مرکز اضافه گردید که به این ترتیب مشکل کمبود فضای آموزشی واداری  به طور کلی مرتفع گردید.
علاوه بر فعالیت های مشروح فوق فعالیت های انجام شده دیگری در زمینه آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، اداری مالی وعمرانی انجام یافته که اهم آنها در هریک از حوزه ها عبارتند از :
الف : حوزه آموزشی و پژوهشی
1-    اشتغال به تحصیل تعداد 1700نفر دانشجو در مرکز در رشته های مختلف علوم پایه علوم انسانی و فنی ومهندسی وکشاورزی. البته در سال های اخیر مرکز با کاهش چشمگیر دانشجو مواجه بوده است تاحدی که در سال های گذشته تعداد دانشجویان این مرکز به مرز 3000 نفر نیز رسیده بود.
2-    رایانه ای کردن کلیه امورآموزشی مرکز از طریق راه اندازی سیستم پورتال و اتصال به شبکه اینترنتی وسیستم جامع خدمات آموزشی گلستان ، همچنین راه اندازی پورتال مرکز بهآدرس: www.tys.hp.pnu.ac.ir
3-    راه اندازی سایت وکارگاه کامپیوتر مرکز.
4-    اقدام در خصوص جذب و بکار گیری اساتید مجرب و با سابقه .
5-    انجام امور آموزشی دانشجویان به خصوص دانشجویان مهمان، مهمان دائم ، انتقال، تغییر رشته و....
6-     انجام امور مربوط به ثبت نام وتشکیل پرونده دانشجویان جدید الورود در هرسال.
7-    در خواست وصدور معافیت تحصیلی برای کلیه دانشجویان ذکورشاغل به تحصیل ( دانشجویانی که خدمت وظیفه عمومی را طی نکرده اند) .
8-    اقدام و پیگیری در خصوص افزایش رشته ها به خصوص رشته های فنی و مهندسی .
9-    برگزاری خوب و سالم امتحانات پایان هر نیمسال تحصیلی
10-      بازدید دانشجویان از کارگاه ها ، کارخانه جات و.مزارع کشاورزی وپرورش دام وطیور جهت دروس عملی وپروژه در هرنیمسال های تحصیلی.
11-      برگزاری خوب و سالم امتحانات پایان هر نیمسال تحصیلی
12-      قبولی تعداد زیادی از دانش آموختگان مرکز در مقاطع تحصیلات تکمیلی کارشناسی ارشد ودکترا.
13-      در بخش علوم انسانی چاپ و انتشار دو عنوان کتاب ، 25مقاله درمجلات علمی معتبر، 5 مقاله در همایش های ملی و بین المللی، و انجام 22طرح پژوهشی توسط اعضا هیات علمی گروه علوم انسانی. دربخش علوم پایه چاپ و انتشار یک کتاب. 2 کتاب دردست چاپ، 51 مقاله در مجلات معتبر علمی 62مقاله در همایش های ملی و بین المللی وانجام 8 طرح پژوهشی توسط اعضای هیات علمی این گروه .
14-      برگزاری همایش تخصصی آمار (اسفند 88)
15-      برگزاری نمایشگاه سالانه دستاوردهای علمی مرکز در هفته ی پژوهشبویژه سال 1390 با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان.
ب:   حوزه اداری، مالی و عمرانی
1-    احداث و تجهیز ساختمان آزمایشگاه درسال 1386 (آزمایشگاه های فیزیک شیمی و زیست شناسی ) وبرگزاری اکثر واحد های عملی وآزمایشگاهی در مرکز. شایان ذکراست تا قبل از احداث ساختمان آزمایشگاه اکثر واحد های عملی وآزمایشگاهی در سایر دانشگاه ها از جمله آزمایشگاه منطقه ای اسدآباد، دانشگاه بوعلی ورازی برگزار می گردید که هزینه های گزافی را برای دانشگاه ودانشجویان به بار می آورد.
2-    تجهیز یک واحد استاد سرا در طبقه سوم ساختمان آزمایشگاه .
3-    اضافه نمودن نیم طبقه به ساختمان فاز اول آموزشی در قالب 6کلاس جهت مرتفع شدن کمبود فضای آموزشی در سال 1389 .
4-    خریداری بیش از 13000متر مربع از زمین های اطراف دانشگاه به منظور توسعه واجرای طرح جامع دانشگاه .
5-    اقدام و پیگیری درخصوص اخذ و تملک 13هکتار از اراضی ملی واقع در شمال دانشگاه با موافقت اداره محترم منابع طبیعی و سازمان مسکن و شهر سازی که در مرحله تحویل زمین می باشد .
6-     اخذ سند مربوط به زمین دانشگاه همراه با اقدام در خصوص تغییر کار بری آن.
7-    تاسیس و تجهیز نماز خانه ی مرکز و اقدام درخصوص دیوار کشی و فنس کشی محوطه اطراف دانشگاه.
8-    تلاش در جهت بکار گیری نیروهای اداری کار آمد با مهارت بالا.
9-    جذب و بکار گیری 11نفر عضو هیات علمی که دو نفر از آنها به مراکز دیگر منتقل شده اند .
10-      نصب و تجهیز سیستم حرارتی و برودتی ساختمان های آموزشی و اداری و احداث موتور خانه .
11-       تامین یک دستگاه خودرو پژوGLX برای انجام امور مرکز واقدام و پیگیری درخصوص اخذ یک دستگاه دیگراز نوع خودروی  یاد شده .
12-      صرف هزینه های مختلف برای ایجاد فضای سبز دانشگاه، محوطه سازی، آسفالت محوطه وآجر فرش نمودن محوطه اطراف ساختمان جدید التاسیس.
13-      ایجاد سالن کنفرانس و جلسات همراه با امکانات و تجهیزات آن نظیر سیستم صوتی.
14-      اقدام و پیگیری در خصوص برخورداری مرکز از فیبر نوری به منظور برخورداری از اینترنت پرسرعت در جهت خدمات رسانی به دانشجویان و ارباب رجوع.
15-      ترمیم و آسفالت محوطه ی دانشگاه بویژه راه ورودی
16-احداث سلف سرویس و سالن غذا خوری دانشجویان
17-      تعمیر و نگهداری ساختمان های موجود مرکز از جمله نقاشی ساختمان ها، ترمیم و تعویض لوله های فرسوده آب و فاضلاب و برق کشی داخل و محوطه اطراف ساختمان ها .
18-      تجهیز فضاهای داخلی و محوطه اطراف دانشگاه به دوربین های مدار بسته .
19-      اقدام در خصوص ایجاد ایستگاه گاز فشار قوی به منظور جلوگیری از افت فشار گاز در فصل سرما.

ج‌-     حوزه فرهنگی و دانشجویی
1-    برگزاری سالانه و دائمی بزرگداشت مقام معلم و تقدیر از اساتید مرکز.
2-    برگزاری مراسم روز دانشجو ومراسم 27 آذر روز وحدت حوزه و دانشگاه.
3-    مراسم شبی با قرآن به منظور موءانست بیشتر با قرآن کریم .
4-    مراسم بزرگداشت هفته بسیج وتقدیر از بسیجیان نمونه دانشجو.
5-    اعزام دانشجویان به مناطق جنگی جنوب و غرب کشور در قالب اردوهای راهیان نور به منظور آشنایی دانشجویان با فرهنگ ایثار و شهادت.
6-     تشکیل انجمن های علمی و ادبی در رشته های مختلف.
7-    اعزام دانشجویان جهت شرکت در مسابقات سراسری قران کریم.
8-    اعزام همه ساله دانشجویان به نمایشگاه بین الملل کتاب تهران.
9-    اعزام همه ساله دانشجویان به اردوهای زیارتی و سیاحتی ازجمله مشهد مقدس، قم و جمکران وکاشان
10-       شرکت دانشجویان در مسابقات علمی فرهنگی و ورزشی ازجمله مسابقات رباتیک، تئاتر ،تکدواند و وشطرنج والیبال و فوتبال و ... .
11-      برگزاری سه دوره جشن ازدواج دانشجویی.
12-      تشکیل جلسات توجیهی برای دانشجویان جدید الورود در هرسال تحصیلی .
13-      شرکت دانشجویان در اردوهای جهادی و طرح هجرت بسیج در سال های مختلف با همکاری و فعالیت بسیج دانشجویی.
14-      میزبانی مسابقات دانشجویی دانشگاه پیام نور (المپیادورزشی) استان در دو رشته هندبال و شطرنج که در دو رشته فوق مرکز تویسرکان رتبه دوم را کسب نمود.
15-      اعزام تعداد پنجاه نفر از اساتید و دانشجویان به کنگره سرداران ،امیران و هشت هزار شهید استان همدان.
16-اعطای وام دانشجویی به بیش از 1500نفر از دانشجویان.
17-      تشکیل کلاس کمک های اولیه از سوی هلال احمر جمهوری اسلامی برای دانشجویان.
18-      تشکیل کلاس های خوشنویسی و تئاتر.
19-      برگزاری اردوی آشنایی دانشجویان جدید الورود جهت آشنایی با ابنیه تاریخی و میراث فرهنگی شهرستان تویسرکان .
20-      برگزاری همایش تخصصی رشته حقوق توسط انجمن علمی این رشته در آذر 1393.
21-      کسب مقام های مختلف در مسابقات ورزشی المپیاد دانشجویان استان همدان به عنوان مثال مقام قهرمانی بسکتبال، مقام دوم فوتسال و مقام سوم فوتبال و همچنین مقام های مختلف در رشته های انفرادی نظیر وزنه برداری ، کشتی ،کاراته و تکواندو.
22-      برگزاری جشن و مراسم روز شانزدهم آذر (روز دانشجو)در اذرماه 1393.
              

                     به امید دستیابی به پیشرفت وبالندگی هرچه بیشتر دانشگاه پیام نور
                                                                            دانشگاه پیام نور- مرکز تویسرکان

 
1393/11/14 سه‌شنبه
 
خلاصه ای از:
اهم فعالیّت ها و گزارش عملکرد دانشگاه پیام نور مرکز تویسرکان از بدو تاسیس تا کنون
با توکل به عنایات خداوند متعال دانشگاه پیام نور مرکز تویسرکان در بهمن ماه سال 1373 تاسیس وبا وجود دو رشته مدیریت بازرگانی وریاضی فعالیت علمی وآموزشی خود را آغاز نمود. در سال 1375 رشته روانشناسی، در سال 1380 رشته آمار، درسال 1381 رشته فیزیک، درسال 1382 رشته شیمی، درسال 1384 رشته های علوم اجتماعی، علوم تربیتی، زیست شناسی و کامپیوتر، در سال 1385 رشته های حقوق، علوم سیاسی، زبان و ادبیات فارسی، الهیات ( سه گرایش )، حسابداری، و در سال 1386 رشته های مهندسی فناوری اطلاعات (IT)، مهندسی کشاورزی ( اقتصاد کشاورزی وآموزش و ترویج)، به مجموع رشته های این مرکز دانشگاهی افزوده شد که در حال حاضر با دارا بودن 18 رشته تحصیلی و21 رشته گرایش وتعداد 1700نفر دانشجو و بهره گیری از خدمات 110 نفراز اساتید و مدرسین مدعو و تعداد 17 نفر پرسنل اداری و تعداد 9 نفر عضو هیات علمی نقش عمده ای در تامین و تربیت نیروهای انسانی متخصص و مود نیاز کشور و استان را ایفا می نماید.
این مرکز در بدو تاسسیس فاقد هرگونه فضای آموزشی بود که در سال 1377 با همت و پیگیری های مسئولین وقت مرکز و اعضای محترم هیات موسس دانشگاه، توفیق خریداری یک دستگاه ساختمان با زیز بنای 750 متر مربع و یک باب سوله به مساحت 360 مترمربع و زمینی به مساحت 17000 متر مربع از جمعیت هلال احمر حاصل شدکه با انجام این کار بخش مهمی از مشکلات مرکز از نظر فضای آموزشی و اداری مرتفع گردید.
با توسعه و گسترش فعالیت های دانشگاه از نظر تعداد دانشجو و افزایش تعداد رشته ها وگسترش فعالیت های فرهنگی و فوق برنامه مجددا فضای موجود، تامین نیاز دانشگاه را ننمود که درسال 1379 با پیگیری و موافقت سازمان مرکزی و مدیریت محترم وقت منطقه 6 دانشگاه پیام نور مجوز احداث فاز اول ساختمان آموزشی با زیز بنای 1400 متر مربع صادر و در سال 1380 عملیات ساختمانی آن شروع و در سال 1383 با صرف اعتباری بالغ بر 000/000/600/1( یک ملیارد و ششصد میلیون) ریال به بهره برداری رسید . درسال 1390 نیز مجوز احداث فاز دوم ساختمان آموزشی با زیر بنای 2300متر مربع در سه طبقه وبا اعتباری بالغ بر 000/000/000/10 ریال صادر که بلا فاصله عملیات ساختمانی آن بعد از تعیین پیمانکار شروع و در بهمن سال 1391 این پروژه بدست استاندار محترم وقت و سایر مسولین محلی افتتاح و به مجموع فضاهای آموزشی و اداری مرکز اضافه گردید که به این ترتیب مشکل کمبود فضای آموزشی واداری  به طور کلی مرتفع گردید.
علاوه بر فعالیت های مشروح فوق فعالیت های انجام شده دیگری در زمینه آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، اداری مالی وعمرانی انجام یافته که اهم آنها در هریک از حوزه ها عبارتند از :
الف : حوزه آموزشی و پژوهشی
1-    اشتغال به تحصیل تعداد 1700نفر دانشجو در مرکز در رشته های مختلف علوم پایه علوم انسانی و فنی ومهندسی وکشاورزی. البته در سال های اخیر مرکز با کاهش چشمگیر دانشجو مواجه بوده است تاحدی که در سال های گذشته تعداد دانشجویان این مرکز به مرز 3000 نفر نیز رسیده بود.
2-    رایانه ای کردن کلیه امورآموزشی مرکز از طریق راه اندازی سیستم پورتال و اتصال به شبکه اینترنتی وسیستم جامع خدمات آموزشی گلستان ، همچنین راه اندازی پورتال مرکز بهآدرس: www.tys.hp.pnu.ac.ir
3-    راه اندازی سایت وکارگاه کامپیوتر مرکز.
4-    اقدام در خصوص جذب و بکار گیری اساتید مجرب و با سابقه .
5-    انجام امور آموزشی دانشجویان به خصوص دانشجویان مهمان، مهمان دائم ، انتقال، تغییر رشته و....
6-     انجام امور مربوط به ثبت نام وتشکیل پرونده دانشجویان جدید الورود در هرسال.
7-    در خواست وصدور معافیت تحصیلی برای کلیه دانشجویان ذکورشاغل به تحصیل ( دانشجویانی که خدمت وظیفه عمومی را طی نکرده اند) .
8-    اقدام و پیگیری در خصوص افزایش رشته ها به خصوص رشته های فنی و مهندسی .
9-    برگزاری خوب و سالم امتحانات پایان هر نیمسال تحصیلی
10-      بازدید دانشجویان از کارگاه ها ، کارخانه جات و.مزارع کشاورزی وپرورش دام وطیور جهت دروس عملی وپروژه در هرنیمسال های تحصیلی.
11-      برگزاری خوب و سالم امتحانات پایان هر نیمسال تحصیلی
12-      قبولی تعداد زیادی از دانش آموختگان مرکز در مقاطع تحصیلات تکمیلی کارشناسی ارشد ودکترا.
13-      در بخش علوم انسانی چاپ و انتشار دو عنوان کتاب ، 25مقاله درمجلات علمی معتبر، 5 مقاله در همایش های ملی و بین المللی، و انجام 22طرح پژوهشی توسط اعضا هیات علمی گروه علوم انسانی. دربخش علوم پایه چاپ و انتشار یک کتاب. 2 کتاب دردست چاپ، 51 مقاله در مجلات معتبر علمی 62مقاله در همایش های ملی و بین المللی وانجام 8 طرح پژوهشی توسط اعضای هیات علمی این گروه .
14-      برگزاری همایش تخصصی آمار (اسفند 88)
15-      برگزاری نمایشگاه سالانه دستاوردهای علمی مرکز در هفته ی پژوهشبویژه سال 1390 با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان.
ب:   حوزه اداری، مالی و عمرانی
1-    احداث و تجهیز ساختمان آزمایشگاه درسال 1386 (آزمایشگاه های فیزیک شیمی و زیست شناسی ) وبرگزاری اکثر واحد های عملی وآزمایشگاهی در مرکز. شایان ذکراست تا قبل از احداث ساختمان آزمایشگاه اکثر واحد های عملی وآزمایشگاهی در سایر دانشگاه ها از جمله آزمایشگاه منطقه ای اسدآباد، دانشگاه بوعلی ورازی برگزار می گردید که هزینه های گزافی را برای دانشگاه ودانشجویان به بار می آورد.
2-    تجهیز یک واحد استاد سرا در طبقه سوم ساختمان آزمایشگاه .
3-    اضافه نمودن نیم طبقه به ساختمان فاز اول آموزشی در قالب 6کلاس جهت مرتفع شدن کمبود فضای آموزشی در سال 1389 .
4-    خریداری بیش از 13000متر مربع از زمین های اطراف دانشگاه به منظور توسعه واجرای طرح جامع دانشگاه .
5-    اقدام و پیگیری درخصوص اخذ و تملک 13هکتار از اراضی ملی واقع در شمال دانشگاه با موافقت اداره محترم منابع طبیعی و سازمان مسکن و شهر سازی که در مرحله تحویل زمین می باشد .
6-     اخذ سند مربوط به زمین دانشگاه همراه با اقدام در خصوص تغییر کار بری آن.
7-    تاسیس و تجهیز نماز خانه ی مرکز و اقدام درخصوص دیوار کشی و فنس کشی محوطه اطراف دانشگاه.
8-    تلاش در جهت بکار گیری نیروهای اداری کار آمد با مهارت بالا.
9-    جذب و بکار گیری 11نفر عضو هیات علمی که دو نفر از آنها به مراکز دیگر منتقل شده اند .
10-      نصب و تجهیز سیستم حرارتی و برودتی ساختمان های آموزشی و اداری و احداث موتور خانه .
11-       تامین یک دستگاه خودرو پژوGLX برای انجام امور مرکز واقدام و پیگیری درخصوص اخذ یک دستگاه دیگراز نوع خودروی  یاد شده .
12-      صرف هزینه های مختلف برای ایجاد فضای سبز دانشگاه، محوطه سازی، آسفالت محوطه وآجر فرش نمودن محوطه اطراف ساختمان جدید التاسیس.
13-      ایجاد سالن کنفرانس و جلسات همراه با امکانات و تجهیزات آن نظیر سیستم صوتی.
14-      اقدام و پیگیری در خصوص برخورداری مرکز از فیبر نوری به منظور برخورداری از اینترنت پرسرعت در جهت خدمات رسانی به دانشجویان و ارباب رجوع.
15-      ترمیم و آسفالت محوطه ی دانشگاه بویژه راه ورودی
16-احداث سلف سرویس و سالن غذا خوری دانشجویان
17-      تعمیر و نگهداری ساختمان های موجود مرکز از جمله نقاشی ساختمان ها، ترمیم و تعویض لوله های فرسوده آب و فاضلاب و برق کشی داخل و محوطه اطراف ساختمان ها .
18-      تجهیز فضاهای داخلی و محوطه اطراف دانشگاه به دوربین های مدار بسته .
19-      اقدام در خصوص ایجاد ایستگاه گاز فشار قوی به منظور جلوگیری از افت فشار گاز در فصل سرما.
 
ج‌-     حوزه فرهنگی و دانشجویی
1-    برگزاری سالانه و دائمی بزرگداشت مقام معلم و تقدیر از اساتید مرکز.
2-    برگزاری مراسم روز دانشجو ومراسم 27 آذر روز وحدت حوزه و دانشگاه.
3-    مراسم شبی با قرآن به منظور موءانست بیشتر با قرآن کریم .
4-    مراسم بزرگداشت هفته بسیج وتقدیر از بسیجیان نمونه دانشجو.
5-    اعزام دانشجویان به مناطق جنگی جنوب و غرب کشور در قالب اردوهای راهیان نور به منظور آشنایی دانشجویان با فرهنگ ایثار و شهادت.
6-     تشکیل انجمن های علمی و ادبی در رشته های مختلف.
7-    اعزام دانشجویان جهت شرکت در مسابقات سراسری قران کریم.
8-    اعزام همه ساله دانشجویان به نمایشگاه بین الملل کتاب تهران.
9-    اعزام همه ساله دانشجویان به اردوهای زیارتی و سیاحتی ازجمله مشهد مقدس، قم و جمکران وکاشان
10-       شرکت دانشجویان در مسابقات علمی فرهنگی و ورزشی ازجمله مسابقات رباتیک، تئاتر ،تکدواند و وشطرنج والیبال و فوتبال و ... .
11-      برگزاری سه دوره جشن ازدواج دانشجویی.
12-      تشکیل جلسات توجیهی برای دانشجویان جدید الورود در هرسال تحصیلی .
13-      شرکت دانشجویان در اردوهای جهادی و طرح هجرت بسیج در سال های مختلف با همکاری و فعالیت بسیج دانشجویی.
14-      میزبانی مسابقات دانشجویی دانشگاه پیام نور (المپیادورزشی) استان در دو رشته هندبال و شطرنج که در دو رشته فوق مرکز تویسرکان رتبه دوم را کسب نمود.
15-      اعزام تعداد پنجاه نفر از اساتید و دانشجویان به کنگره سرداران ،امیران و هشت هزار شهید استان همدان.
16-اعطای وام دانشجویی به بیش از 1500نفر از دانشجویان.
17-      تشکیل کلاس کمک های اولیه از سوی هلال احمر جمهوری اسلامی برای دانشجویان.
18-      تشکیل کلاس های خوشنویسی و تئاتر.
19-      برگزاری اردوی آشنایی دانشجویان جدید الورود جهت آشنایی با ابنیه تاریخی و میراث فرهنگی شهرستان تویسرکان .
20-      برگزاری همایش تخصصی رشته حقوق توسط انجمن علمی این رشته در آذر 1393.
21-      کسب مقام های مختلف در مسابقات ورزشی المپیاد دانشجویان استان همدان به عنوان مثال مقام قهرمانی بسکتبال، مقام دوم فوتسال و مقام سوم فوتبال و همچنین مقام های مختلف در رشته های انفرادی نظیر وزنه برداری ، کشتی ،کاراته و تکواندو.
22-      برگزاری جشن و مراسم روز شانزدهم آذر (روز دانشجو)در اذرماه 1393.
              
 
                     به امید دستیابی به پیشرفت وبالندگی هرچه بیشتر دانشگاه پیام نور
                                                                            دانشگاه پیام نور- مرکز تویسرکان