بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

سپاس و ستایش اول معلم هستی را که به انسان فکرت آموخت و سرشت او را به زیور اندیشه آراست، تا اشرف مخلوقات باشد. تلاش و کوشش استادان فرهیخته در امر تربیت و پرورش نسلی جوان و آرمانگرا، برای اعتلای ایران اسلامی، شایسته سپاس و ستایش است. این تلاش‌ها، در روزهای کنونی که ویروس کرونا وضعیتی ویژه به کشور داده، نمودی بیش از پیش داشته است و به نوعی، دشواری کار استادان ارجمند را دوچندان کرده است. البته دشوارتر از همه ی این مسائل، نگرانی و دوری از دانشجویان عزیز است که فرزاندان معنوی ما هستند.

این روز را، فرصتی مغتنم می‌شمارم تا ضمن گرامیداشت یاد و خاطره‌ استاد شهید مرتضی مطهری، مراتب قدردانی خود را از تمامی استادان فرهیخته دانشگاه بجا آورم و برایشان، روزهایی خوش و با نشاط را در جمع گرمابخش دانشجویان عزیز از خداوند متعال آرزو می‌کنم.

سعید گودرزی

رئیس دانشگاه پیام نور مرکز تویسرکان